Χρώματα Αυτοκινήτων HB BODY και Υλικά Φανοποιείας

Παραγγείλετε το σωστό χρώμα για το αυτοκίνητό σας στη σωστή τιμή!

Δείτε πως μπορείτε να βρείτε τον κωδικό χρώματος που αντιστοιχεί στο χρώμα του αυτοκινήτου σας. Πως μπορείτε να παραγγείλετε και να σας στείλουμε το χρώμα. Λύσεις για φανοποιία, συνεργεία αυτοκινήτων, ιδιώτες.

Βαφή - Επαναβαφή Αυτοκινήτου

Χρώματα Αυτοκινήτου HB BODY

Μπορούμε να σας δώσουμε το σωστό χρώμα για το αυτοκίνητό σας.

Για βαφή ή επαναβαφή αυτοκινήτων, διαθέτουμε το κορυφαίο Σύστημα Μίξεως χρωμάτων για αυτοκίνητα της HB Body.

Τα χρώματα 2K της HB Body είναι ακρυλικά και αντιχαρακτικά.

Τα επιστεύονται σε 75 χώρες επαγγελματίες φανοποιοί καιιδιώτες για να κάνουν επαναβαφή ή συντήρηση στη βαφή των αυτοκινήτων τους.

Πως θα παραγγείλω το χρώμα για το αυτοκίνητό μου;

Πρώτα χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες για να βρείτε τον κωδικό χρώματος που έχει το αυτοκίνητό σας.
Ο κωδικός που θα βρείτε στο VIN plate θα βοηθήσει εσάς και εμάς. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας πείτε τη μάρκα του αυτοκινήτου σας, το μοντέλο, το έτος κατασκευής και το γενικό χρώμα (π.χ. πράσινο, άσπρο, κόκκινο, μπλε, κλπ).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας, έχοντας τις παραπάνω πληροφορίες!

Χρησιμοποιώντας το σύστημα μίξεως χρωμάτων της HB BODY θα μπορέσουμε να προετοιμάσουμε το ακριβές χρώμα για το αυτοκίνητό σας.
Θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και αφού συμφωνήσετε, θα το ετοιμάσουμε και θα σας το στείλουμε σε ειδική συσκευασία.
Το σύστημα μίξεως χρησιμοποιείται σε 75 χώρες.

Στη παγκόσμια βιομηχανία επαναβαφής αυτοκινήτων, το να βρεθεί η ακριβής αντιστοίχιση για μια απόχρωση χρώματος αυτοκινήτου και η σωστή συνταγή, θεωρείται από τους βαφείς, ως μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία.
Η HB BODY παρέχει χειροποίητο χρωματολόγιο, με περισσότερες από 15.000 αποχρώσεις, που ενημερώνεται συνεχώς, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, επομένως επιταχύνει τη διαδικασία και την ακρίβεια.
Οι βαφείς μπορούν να βασίζονται 100% στην ακρίβεια της απόχρωσης, χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Βαφή σκαφών και γεωργικών μηχανημάτων με χρώματα Body Industrial

Χρώματα Industrial της HB BODY

Για βαφή σκαφών, γιοτ, γεωργικών μηχανημάτων, διαθέτουμε το Σύστημα Μίξεως χρωμάτων για Industrial εφαρμογές της HB Body.

Τα Industrial χρώματα της HB Body είναι συνθετικά με γκάμα RAL αποχρώσεων, αλλά και όλων των γεωργικών μηχανημάτων.

Τα χρώματα Industrial της Body εξάγονται σε 75 χώρες!

Δείτε εδώ
Θέση VIN plate - Toyota

Πως βρίσκω το χρώμα του αυτοκινήτου μου;

Για να μπορέσουμε να σας δώσουμε το σωστό χρώμα για το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να μας δώσετε τον σωστό κωδικό χρώματος.

Η ερώτηση θα μπορούσε να είναι: “Πως βρίσκω τον κωδικό του χρώματος του αυτοκινήτου μου;”.

Όπως καταλαβαίνετε, κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί τα δικά του χρώματα. Χρώματα που μάλιστα αλλάζουν ανάλογα με τη μάρκα, το μοντέλο και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου.

VIN – Αριθμός Πλαισίου

Κάθε αυτοκίνητο διαθέτει ένα VIN Plate, όπου VIN σημαίνει Vehicle Identification Number. Στα Ελληνικά συνηθίζουμε να το λέμε “Αριθμό Πλαισίου”.

Κάθε μάρκα αυτοκινήτου έχει το VIN plate ή Αριθμό Πλαισίου σε διαφορετικό σημείο. Η εικόνα του παραδείγματος, αφορά τα μοντέλα της Toyota.

Για να βρείτε τον κωδικό του χρώματος του δικού σας αυτοκινήτου, αξιοποιήσετε τον οδηγό ανάλογα με τη μάρκα του αυτοκινήτου σας που θα βρείτε στον Οδηγό Εντοπισμού Χρώματος της HB BODY.

Λογότυπα κατασκευαστών αυτοκινήτων

Μάρκες αυτοκινήτων που καλύπτουμε σε χρώματα βαφής

Το σύστημα χρωμάτων αυτοκινήτων της HB Body καλύπτει τα αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες κατασκευαστών.

Συγκεκριμένα: ALFA ROMEO, ASTON MARTIN, AUDI, BENTLEY, BMW, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, CORVETTE, DACIA, DS, FERRARI, FIAT, FORD, HONDA, HUMMER, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAMBORGHINI, LANCIA, LAND ROVER, LEXUS, LOTUS, MASERATI, MAZDA, MERCEDES, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, TESLA, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO

Σίγουρα θα βρείτε το χρώμα και για το δικό σας αυτοκίνητο!

Ποιά είναι η HB BODY;
Η Ελληνική εταιρεία που εξάγει σε 75 χώρες;

HB BODY LOGO

Η HB BODY Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να παράγει και να διαθέτει προϊόντα για τη βιομηχανία επαναβαφής αυτοκινήτων. Η HB BODY έχει την έδρα της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η εταιρεία είναι κυρίως εξαγωγική με το ενενήντα τοις εκατό (90%) των προϊόντων της να εξάγεται σε εβδομήντα πέντε (75) χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά.

Στην HB BODY εργάζονται 250 άτομα στην Ελλάδα και 30 άτομα ακόμα στα υποκαταστήματά μας – και ο αριθμός τους αυξάνει κάθε χρόνο. Σε κάθε πέντε (5) εργαζομένους αναλογούν δύο (2) κάτοχοι Πανεπιστημιακού τίτλου. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται Χημικοί, Μηχανικοί, Προγραμματιστές και Οικονομολόγοι.

Η έδρα της HB BODY Α.Β.Ε.Ε. στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην Αθήνα καταλαμβάνει 120.000 τ.μ. Υπάρχουν 90.000 τ.μ. καλυμμένου χώρου, εκ των οποίων τα 80.000 τ.μ. καταλαμβάνουν η αποθήκη και οι εγκαταστάσεις παραγωγής και τα 10.000 τ.μ. καταλαμβάνουν τα γραφεία Διοίκησης, η Έρευνα και Ανάπτυξη, ο Ποιοτικός Έλεγχος, ο Δημιουργικός σχεδιασμός, το Εκπαιδευτικό κέντρο με τους φούρνους βαφής, καθώς και το αμφιθέατρο χωρητικότητας εκατόν πενήντα (150) θέσεων, με δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης σε τρεις (3) γλώσσες. Εδώ εκπαιδεύονται βαφείς από όλον τον κόσμο. Οι επενδύσεις ολοκληρώθηκαν με την πλήρη αυτοματοποίηση όλων των γραμμών παραγωγής και τελευταίως με την επένδυση του εργοστασίου της μεταλλοτυπίας. Η καθετοποίηση της παραγωγής των δοχείων συσκευασίας είναι πλέον γεγονός. Ξεκινά με το σχεδιασμό των ετικετών των προϊόντων μας από το τμήμα του Δημιουργικού, την μεταλλοτυπία, την παραγωγή των δοχείων και τελικά την αποθήκευση τους στην ρομποτική αποθήκη μας, χωρητικότητας 7000 παλετών, την οποία διαχειρίζεται αυτοματοποιημένο σύστημα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το σύστημα logistics και η αποθήκη μας είναι μοναδικά στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη. Όλες οι επενδύσεις αυτές έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα και έχουν καταστήσει την εταιρεία την πλέον αυτοματοποιημένη και σύγχρονη μονάδα παραγωγής επισκευαστικών προϊόντων και χρωμάτων αυτοκινήτου στην Ευρώπη.

Το 2012, η εταιρεία βραβεύτηκε ως «True Leader» απο την ICAP Group, μοναδικό οργανισμό που βραβεύει εταιρείες και Ομίλους – Ηγέτεςπου πληρούν, βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων, συγκεκριμένα και αντικειμενικά κριτήρια υψηλών αποδόσεων.

Το 1998 η HB BODY Α.Β.Ε.Ε. απέκτησε το πιστοποιητικό ISO 9001 από την TUV Γερμανίας. Αυτή η πιστοποίηση είναι επίσημη εγγύηση ποιοτικής διαπίστευσης αναπτυξιακού σχεδιασμού, έρευνας, παραγωγής, διάθεσης και εξυπηρέτησης.